Sint Bernardusstraat 9
1060 Brussel België
Tel: + 32 2 542 87 78
Fax: + 32 2 542 87 90
Openingsuren:
ma-do: 09.00 u - 17.30 u
vr: 09.00 u - 16.00 u
Contacteer ons
 
Lambda Fotoprints
Duratrans Transparanten
Artist Prints
Presentatie Prints
Eigenschappen
Bestand Aanleveren
Online Printing
Canvas Prints
Zelfklevende Vinyl
Banners
Print op Plaat
Diasec Plexicollage
Opkleven & Afwerken
Ophangsystemen
Plaatsingsdiensten
Mark Bric Displays
Scannen en Digitaliseren
Layout & Beeldbewerking
 

Wat zijn Presentatie Prints ?

  • Presentatie Prints worden geproduceerd aan de hand van digitale bestanden op Blinkend Fuji papier in de traditionele standaardformaten tot een maximum formaat van 40 x 60 cm. Dit zijn rechtoe-rechtaan afdrukken van hoge kwaliteit met een gunstige prijssetting in meerdere aantallen, binnen hetzelfde formaat. Zelfs als er verschillende beelden dienen verwerkt te worden.
  • Momenteel is deze dienstverlening alleen Online ter beschikking.

 

Uitsnij- of kadreringmogelijkheden:

Online heb je twee mogelijkheden om het beeld in overeenstemming te brengen met de verhoudingen van het bestelde formaat:

  1. Beeld Opvullen: het beeld volledig het formaat te laten opvullen zonder randen. Je moet dan rekening houden met bepaalde beeldranden die in bepaalde formaten zullen weggesneden worden.
  2. Beeld Invullen. Het beeld volledig binnen het formaat afdrukken zodat er niets van het beeld wordt weggesneden. Je moet dan wel rekening houden dat er horizontaal, ofwel verticaal, 2 witte randen aanwezig kunnen zijn.

 

De Online bestelservice bied geen mogelijkheid het beeld nadien op te kleven of op een bepaalde manier verder te verwerken. Voor deze dienstverlening moet je van de service   "Online Printing" van Lambda Prints gebruik maken. Deze service kan dezelfde formaten aanbieden en nog zooooo veel meer.

 
Authentic Visual Communication > Presentatie Prints - Eigenschappen